I Hate You ...

Hye semue...semue sihat???
lame ta update...sorry yup...
mood aku ta betol laaa...
hati aku jiwe aku kacau semue...
huuu...aku pon tataw kenape...herh...
waloapepon aku kan cube yang terbaek 2 diri sendiry...
sekarang aku da jarang on pc...
aku na belaja...aku na dapat result gempak macam cousin aku...
9A seyh...sumpah aku jeles...aku na belaja dengan die...
aku na dapat macam die jugak...aku janji aku akan belaja betol2...
aku da fikir jaoh2 daa...kalau nie la yang terbaek aku tak nak couple daa...
aku benci semue...hati aku saket...huuu...dulu lelaki yang selalu maenkan perempuan...
sekarang da terbalek...memang dah nak kiamat kan...
tapi kalau ader jodoh couple la kot...macam keling daa kan aku nie...
blog2...aku rindu kau...kalau aku ader masaalah aku akan story semue kat kau...
tibe2 hati aku saket...aku teringat kau...
aper laa aku nie kan...time sedeyh baru carik kau...
maaf blog...sampai sinie sajer laa...aku pening...
aku maw study...na kurangkan maen2...aja2 fighting mir muktazzah jamil...
selamat malam semue....

2 comments:

sam :) said...

HAHAA . gudlarkkk . jeles gak dgn ajlaaa .

meer muktazzah jamil said...

hahah...tengs...tawu pon...pandai woo dea...