Bandar Tasek Selatan ...

Hello readers...sihat semue???
hari nie aku pergi key-ell sebab na amek kaka aku baru balek dary Thailand...
aku pergi naek bas jerp...da lame woo ta naek bas...
sangat best...dalam bas 2 aku tido tido dan tido sajaaa...
aku akan stop kat bandar tasek selatan...tawu ta bandar aper 2???
haaa....kalo da tawu diam laaa eah...BTS 2 bustand baru kat key-ell...
memang maju woo...dalam macam kat air port...memang sebijik ahhh...
kalo korang pergi mesti terkaku sebentar...ceh2...
na beli tiket bas pon kene pakai IC...nanty kat tiket 2 ader name kite...
da macam naek flight seyh...heee...
sampai2 jer aku tunggu kaka aku sampai...
dea amek aku then bawak aku pergi the mines...heee...
perot lapaa...aku ajak makan...then kiteorg makan kay sushi king...
aku order macam2...lapa la kononyer...tamak sangat...
okk...sushi sampai...amek plate letak wasabi dengan aper tah...
rase masin+manis...gaul sampai sebati...amek sushi masok molot...
euw...sumpah 2 first and last aku makan sushi...na termuntah kau kat situ...
aku memang ta na makan sushi...geli tawu geli???
yang bole makan yang telor goreng 2 jerp...2 memang sedap...
yang laen macam haram...hahah...ngader seyh aku...
ta kenyang pon makan sushi...aku makan sikit giler...
lepas makan kiteorg pergi naek bot yang tour2 kat the mines 2...
tiket sorang rm27...perjalanan 40minit jerp...
hahah...tapi tasek 2 memang cantek ahhh...banyak ikan besa2...
kepale besa macam kepale aku pon ader...agak takot laaa...
then kiteorg pusing2 dalam the mines...ta beli paper pon...
ta sempat...na beli boxer levis tapy ta der size M pulaa...
aiyooo...melepas suda...hahah...
then pergi BTS semule...beli tiket balek muar...
sharp 5.30 kiteorg gerak...sampai lebey kurang pukul8...
kesimpulanyer aku bangge menjadi warge negare malaysia...
malaysia da maju seyh...heee...

No comments: