~Bad Damn Day~



Sayang...awak jangan sedeh2...
saye ta na awak sedeh...
awak...ader la hikmahnye yang kite ta nampak...
mule2 saye memang frust giler sebab awak ta dapat convent...
huh...sab pon tetap ta dapat...
Buzz...kenape ta dapat gak buzz???
ader la hikmahnye itulah kate2 seorang kawan saye...
Buzz...tengs kat kau...kau sedarkan aku...
sayang...suda laa...jangan fikir lagi...
nanti papa tolong jumpekan pengetue...
awak doa2 yurp...insya dapat...
jangan pernah give up...
saye tahu awak kuat...awak kan wonderwomen saye...
kalau awak sedeh saye lagi laa sedeh...
ta per laa...hari nie saye jadik superman awak...
hey awak...saye encik superman...
awak jangan sedeh2 lagi yurp...
nanti encik superman belikan awak cornetto royal...
awakkan suke makan cornetto...
nanti encik superman belikan cornetto banyak2 sangat...
biar awak ta sedeh lagi...
awak...saye try the best untok awak...
insya dapat masok sab atau convent...
saye na awak gembire tiap2 hari...
maner pergi buda gendut yang cerie???
ader lagikan???maseh ceriekan???
saye tahu awak kuat...ta pernah cengeng...
hurm...esok awak rentas dese kan kat sekolah???
awak lari pantas2 yurp...tapi jangan pakse diri awak...
nanti saket...bawa panadol actifast yang saye bagi kat awak...
kalau pening time lari cepat2 awak makan...
nanti saye na tengok awak dari jauh...
esok saye cuti...saye ta der paper kat sekolah...
kite g hang kat wetex kite gi makan mcdonald yurp...
kesian awak...saye pon bersalah gak sebab tak usahe betol2...
satu jer saye na awak twu saye tetap di samping 
awak ta kire awak susa ker senang...
saye janjikan itu kat awak...
awak janji kat saye k jangan pernah give up...
i love you...



sincerely
your only bibik

4 comments:

Peja Yuja said...

nice post there.


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..hehe.
http://pejayuja.blogspot.com/

meer muktazzah jamil said...

ok follow sudah...tengs...

Afiqah Sanusi said...

fyiwit XD

meer muktazzah jamil said...

hahah...kenapakah???